LFH en Gijba gaan samen

Lease & Finance Huis (LFH) en GIJBA hebben per 1 juli 2022 de krachten gebundeld om zo de Nederlandse leasemarkt nog beter te kunnen bedienen.LFH biedt leaseoplossingen voor een breed scala aan objecten in diverse sectoren. Ze werken intensief samen met leveranciers, dealerbedrijven en handelaren en ondersteunen verkoopproposities met een leaseoplossing door middel van hun eigen partnernetwerk.

GIJBA is een snelgroeiende lease-intermediair gefocust op de automotive sector die, naast samenwerkingen met verschillende leasemaatschappijen, ook de mogelijkheid heeft om met eigen contracten te financieren. Dit geeft GIJBA de ruimte om zowel dealers, leveranciers en intermediairs altijd van een gepaste offerte te kunnen voorzien en om aan bijna elke klantvraag een invulling te kunnen geven.

Deze samenwerking stelt zowel GIJBA als LFH in staat de groei die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt te versnellen en de positie als grootste lease intermediair van Nederland verder uit te bouwen. De transactie past daarnaast uitstekend in de gezamenlijke groeistrategie die LFH en Capital A een jaar geleden hebben ingezet. Capital A is een Nederlandse investeerder die in oktober 2021 is toegetreden als aandeelhouder om de groei een impuls te geven. De beide leasebedrijven blijven hun eigen strategische koers varen, maar zullen elkaar daarin wel versterken. Gijs Selman blijft met zijn team verantwoordelijk voor GIJBA vanuit Angeren. LFH zet de activiteiten voort vanuit Oosterbeek.

Jochem Leuverink en Dirk Buiting (directie LFH) zijn enthousiast over de transactie: “Met GIJBA kunnen we de dealerbedrijven en leveranciers waar we als LFH al zaken mee doen nog beter bedienen. Wij zijn zeer content met deze samenwerking en kijken uit naar de toekomst”. Net als Gijs Selman (directie GIJBA): “LFH was voor ons al een uitstekende financieringspartner. Deze verdere samenwerking kan ons niet anders dan heel veel goeds brengen.”
Heb je als leverancier of automotive-intermediair interesse in een gesprek of aanstelling? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

www.gijba.nl 
0481-420444

  • LFH en Gijba gaan samen
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?