Pick-up leasen

Overweegt u om een handige pick-up te leasen? Steeds vaker kiezen ondernemers voor een blitse pick-up. Zo’n wagen is gemaakt op de carrosserie van een bestelwagen. En hij heeft een open laadbak. Vraag de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. om advies bij het leasen van een pick-up.

Realiseert u zich dat veel pick-ups slechts plaats aan de bestuurder en de bijrijder bieden. Er zijn echter ook pick-ups die u kunt leasen met ruimte voor mensen op de achterbank. De open laadbak is dan vanzelfsprekend wat kleiner. Een pick-up leasen is een keuze waar veel ondernemers goed mee uit de voeten kunnen. Samen met de financial lease oplossingen van Gijba Autolease Lingewaard B.V. zijn deze ook nog eens prima betaalbaar. Graag vertellen we u hier meer over.

Diverse pick-up modellen om te leasen

Er zijn vele verschillende pick-ups. De meest bekende pick-ups hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet. U krijgt zo een completer beeld van waar we het over hebben. Ook krijgt u een aantal keuzemogelijkheden voor de pick-up die u kunt leasen. Het gaat om de volgende populaire modellen:

  • De Nissan Navara
  • De Ford Transit Pickup
  • De Toyota Hilux
  • De Isuzu D-Max
  • De Volkswagen Taro
  • De Land Rover Defender 90 Pickup
  • De Volkswagen Caddy Pickup
  • De Mitsubishi L200
  • De Volkswagen Transporter Pickup

In de Verenigde Staten, Canada en ook in Mexico zijn pick-ups super populair. Het gaat daarbij soms om kanjers van pick-ups. Denkt u aan de Toyota Tundra of de Nissan Titan. Het zijn eigenlijk kleine trucks als u ze zo ziet rijden. U bent er duidelijk heer en meester mee op de weg. The king of the road in goed Nederlands.

Een gebruikte pick-up leasen?

Er zijn talloze mogelijkheden om op de markt van gebruikte auto’s een pick-up te leasen. De mogelijkheden zijn meer dan prima. Het is vanzelfsprekend belangrijk om een tweedehands pick-up te kiezen die nog in een goede staat is. U wilt er immers nog meerdere jaren mee vooruit. En daarnaast is het prettig als de auto ook nog een restwaarde heeft. Het is trouwens geen enkel probleem bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. om een gebruikte pick-up op basis van financial lease aan te schaffen.

Gijba maakt een pick-up leasen bereikbaar

Via Gijba Autolease Lingewaard B.V. zijn er voor veel zzp’ers en mkb’ers uitstekende mogelijkheden om een auto te rijden. We werken alleen met financial leaseproducten, omdat dit simpelweg de beste vorm van - ook een pick-up - leasen is. Het is de enige vorm, waarbij u ook uiteindelijk de eigenaar wordt van de auto. In feite bent u direct de eigenaar van de auto, die u leaset. Het voordeel hiervan is, dat u ook recht hebt op de teruggave van btw en ook op de investeringsaftrek. Natuurlijk zijn dat fiscale voordelen waar u graag gebruik van maakt als ondernemer. Benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact op met de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Speciale diensten

Gijba Autolease Lingewaard B.V. verleent u die speciale dienst waar u bij een andere maatschappij tevergeefs voor aanklopt. Gijba Autolease Lingewaard B.V. is specialist in het financieren van uitdagende, zakelijke aanvragen op het gebied van autofinancieringen. Dat geldt ook voor het leasen van een pick-up. Gijba Autolease Lingewaard B.V. richt zich op alternatieve financieringsvormen en levert maatwerk. Wij komen graag met u in contact en bekijken samen met u de mogelijkheden om een financieringsaanvraag tot een succes te maken.

Wilt u meer weten over een pick-up leasen?

De zeer ervaren specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. helpen u graag bij het beantwoorden van alle vragen die u hebt rondom het leasen van een pick-up. Ook delen we graag onze tips en de laatste nieuwtjes met u. Het is verhelderend om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kunt u ook een persoonlijke offerte ontvangen voor de pick-up, waar u uw oog op hebt laten vallen. Vraag hier een offerte aan. We staan u graag te woord.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
  • Pick-up leasen
« Terug naar overzicht
01 July 2024

Op vakantie met financial leaseauto

Met een financial leaseauto profiteert u van tal van voordelen, waaronder onbeperkte kilometers en de vrijheid om te rijden waar u maar wilt.

01 July 2024

BTW of marge auto: wat u moet weten

De keuze tussen een btw- of margeauto is een belangrijke beslissing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke occasion om te leasen.

01 July 2024

Grijs kenteken regeling

De grijs kenteken regeling is een speciale regeling in Nederland die van toepassing is op voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor goederenvervoer.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?