Tweedehands pick-up leasen

Overweegt u om een handige tweedehands pick-up te leasen? Steeds vaker kiezen ondernemers voor een blitse en toch tweedehandse pick-up. Zo’n wagen is gemaakt op de carrosserie van een bestelwagen. En hij heeft een open laadbak. Vraag de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. om advies bij het leasen van een tweedehands pick-up.

Realiseert u zich dat veel pick-ups slechts plaats aan de bestuurder en de bijrijder bieden. Er zijn echter ook pick-ups die u kunt leasen met ruimte voor mensen op de achterbank. De open laadbak is dan vanzelfsprekend wat kleiner. Een tweedehands pick-up leasen is een keuze waar veel ondernemers goed mee uit de voeten kunnen. Samen met de financial lease oplossingen van Gijba Autolease Middelwaard B.V. zijn deze ook nog eens meer dan uitstekend betaalbaar. De kop is er namelijk al af. Graag vertellen we u hier meer over.

Diverse tweedehands pick-up modellen om te leasen

Er zijn vele verschillende pick-ups. De meest bekende pick-ups hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet. U krijgt zo een completer beeld van waar we het over hebben. Ook krijgt u een aantal keuzemogelijkheden voor de tweedehands pick-up die u kunt leasen. Het gaat om de volgende populaire modellen:

  • De Nissan Navara
  • De Ford Transit Pickup
  • De Toyota Hilux
  • De Isuzu D-Max
  • De Volkswagen Taro
  • De Land Rover Defender 90 Pickup
  • De Volkswagen Caddy Pickup
  • De Mitsubishi L200
  • De Volkswagen Transporter Pickup

In de Verenigde Staten, Canada en ook in Mexico zijn pick-ups super populair. Het gaat daarbij soms om kanjers van pick-ups. Denkt u aan de Toyota Tundra of de Nissan Titan. Het zijn eigenlijk kleine trucks als u ze zo ziet rijden. U bent er duidelijk heer en meester mee op de weg. The king of the road in goed Nederlands.

Een tweedehands pick-up leasen?

Er zijn talloze mogelijkheden om op de markt van gebruikte auto’s een pick-up te leasen. De mogelijkheden zijn meer dan prima. Het is vanzelfsprekend belangrijk om een tweedehands pick-up te kiezen die nog in een goede staat is. U wilt er immers nog meerdere jaren mee vooruit. En daarnaast is het prettig als de auto ook nog een restwaarde heeft. Het is trouwens geen enkel probleem bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. om een gebruikte pick-up op basis van financial lease aan te schaffen.

Gijba maakt een pick-up leasen bereikbaar

Via Gijba Autolease Lingewaard B.V. zijn er voor veel zzp’ers en mkb’ers uitstekende mogelijkheden om een gebruikte auto te rijden. We werken alleen met financial leaseproducten, omdat dit simpelweg de beste vorm van - ook een tweedehands pick-up - leasen is. Het is de enige vorm, waarbij u ook uiteindelijk de eigenaar wordt van de auto. In feite bent u direct de eigenaar van de auto, die u leaset. Het voordeel hiervan is, dat u ook recht hebt op de teruggave van btw en ook op de investeringsaftrek. Uiteraard zijn dat fiscale voordelen waar u graag gebruik van maakt als ondernemer. Benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden? Neemt u dan gerust contact met de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V..

Speciale diensten

Gijba Autolease Lingewaard B.V. verleent u die speciale dienst waar u bij een andere maatschappij tevergeefs voor aanklopt. Gijba Autolease Lingewaard B.V. is specialist in het financieren van uitdagende, zakelijke aanvragen op het gebied van autofinancieringen. Dat geldt ook voor het leasen van een tweedehands pick-up. Gijba Autolease Lingewaard B.V. richt zich op alternatieve financieringsvormen en levert maatwerk. Wij komen graag met u in contact en bekijken samen met u de mogelijkheden om een financieringsaanvraag tot een succes te maken.

Wilt u meer weten over een pick-up leasen?

De zeer ervaren specialisten van Gijba Autolease Lingewaard B.V. helpen u graag bij het beantwoorden van alle vragen die u hebt rondom het leasen van een tweedehands pick-up. Ook delen we graag onze tips en de laatste nieuwtjes met u. Het is verhelderend om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Natuurlijk kunt u ook een persoonlijke offerte ontvangen voor de gebruikte pick-up, waar u uw oog op hebt laten vallen. Neem gewoon contact met ons op. We staan u graag te woord.

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte
  • Tweedehands pick-up leasen
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?