Taxi leasen met bkr

Wilt u een taxi leasen met een bkr-codering? Bent u op zoek naar een betrouwbare en flexibele oplossing om met dit gegeven uw taxi's te leasen? Bij Gijba Autolease begrijpen we deze unieke behoeften en die van de taxibranche. En daarom bieden we u op maat gemaakte leaseopties die perfect aansluiten bij uw bedrijf.

Bent u een taxiondernemer en wilt u taxi's leasen, maar hebt u te maken met een BKR-regeling? Geen zorgen. Bij Gijba Autolease begrijpen we de uitdagingen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. En daarom bieden wij u leaseopties - ook als u in een BKR-regeling valt - die speciaal zijn ontworpen om aan uw behoeften te voldoen. We laten u graag zien waarom Gijba Autolease de ideale partner is als het gaat om het leasen van taxi's, zelfs met een BKR-registratie.

Een taxi leasen met negatieve bkr?

Het kan. Lease met bkr bij Gijba Autolease. Wanneer u als ondernemer graag een taxi wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw taxi. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen. Kortom: ook zonder positieve BKR registratie kijken wij naar de mogelijkheden.

Wij kijken naar de mogelijkheden

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgd en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van taxifinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze. Lees meer over onze werkwijze

Offerte aanvragen


Inclusieve leaseprovider

Bij Gijba Autolease Lingewaard zijn we er trots op dat we een inclusieve en toegankelijke leaseprovider zijn. We begrijpen dat een BKR-registratie uw mogelijkheden kan beperken, maar we willen u graag helpen om toch uw taxivloot uit te breiden. Daarom bieden wij speciale leaseopties voor ondernemers zoals u, waarbij we rekening houden met uw BKR-registratie.

Flexibel

Onze leaseadviseurs staan klaar om u te begeleiden bij het vinden van de beste oplossing die past bij uw situatie. We zullen uw individuele omstandigheden zorgvuldig beoordelen en samen met u kijken naar mogelijkheden om toch een taxi te leasen, ondanks uw BKR-registratie. Ons doel is om u de flexibiliteit te bieden die u nodig hebt om uw taxibedrijf succesvol te laten groeien.

Eenvoudige procedure taxi leasen met bkr

Daarnaast streven we ernaar om het proces van aanvragen en beoordelen van uw verzoek om een taxi te leasen met bkr zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. We zullen samen met u de verschillende leaseopties bespreken en duidelijk uitleggen welke voorwaarden van toepassing zijn. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. geloven we in open communicatie en willen we ervoor zorgen dat u vol vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen.

Service tijdens taxi leasen met bkr

Bovendien kunt u bij ons rekenen op uitstekende service en ondersteuning gedurende de gehele leaseperiode. Ons team van professionals staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u tegenkomt. We streven naar een langdurige samenwerking en willen dat u tevreden bent met uw leasecontract, in het bijzonder met een BKR-registratie.

Gijba uw partner taxi leasen met bkr

Dus, als u een taxiondernemer bent en taxi's wilt leasen, ook met een BKR-registratie, dan is Gijba Autolease Lingewaard de partner die u nodig hebt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw zakelijke doelen, ongeacht uw financiële situatie.

Advies aanvragen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?