Taxi leasen zzp

Een taxi auto leasen als zzp’er? Kies voor financial lease

Een taxi auto of bus leasen als zzp’er? Wij helpen u graag op weg! Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte taxi leaset financieren wij de taxi auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als taxi chauffeur of taxi ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Ook als zzp’er. Bovendien brengt financial lease vele (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen


Voordelen taxi auto leasen

  • Geschikt voor zzp’er
  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR

Waarom een taxi auto financial leasen als zzp’er? Dit zijn de voordelen:

Wanneer u kiest om een taxi auto (of busje) zakelijk te leasen, financieren wij uw auto en wordt u direct eigenaar van de taxi. Deze zakelijke financiering biedt u als zzp’er de kans om een nieuwe of jong gebruikte taxi te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de zelfstandig onderneming wanneer u een taxi leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Deze voordelen bieden vooral voor zzp’ers ontzettend veel kansen.


Wat kost het leasen van een taxi auto?

De prijs van het leasen van een taxi auto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bedrijfsauto. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings- en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een taxi. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag. Wel zo fijn als zzp’er.


Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Uit ervaring blijkt dat taxiondernemers graag kijken naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee! Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR registratie. Uw contactpersoon van GIJBA communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw autodealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van taxifinancieringen in behandeling nemen. Wij vinden het een eer om uw zaak aan het rollen te krijgen!


Tijd om (meer) mensen te vervoeren!

Vervoer uw klanten van A naar B met een door ons gefinancierde taxi auto. Aangezien wij niet aan een merk geboden heeft u een ruime keuze uit comfortabele auto’s. Wel zo fijn voor de passagier, u als zzp’er en vooral voor de taxichauffeur. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw taxi helemaal naar wens in te richten, te bestickeren en een taxibord te bevestigen.

Offerte aanvragen
01 July 2024

Op vakantie met financial leaseauto

Met een financial leaseauto profiteert u van tal van voordelen, waaronder onbeperkte kilometers en de vrijheid om te rijden waar u maar wilt.

01 July 2024

BTW of marge auto: wat u moet weten

De keuze tussen een btw- of margeauto is een belangrijke beslissing voor ondernemers die op zoek zijn naar een zakelijke occasion om te leasen.

01 July 2024

Grijs kenteken regeling

De grijs kenteken regeling is een speciale regeling in Nederland die van toepassing is op voertuigen die hoofdzakelijk bedoeld zijn voor goederenvervoer.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?