Zakelijk leasen zonder toetsing?

Het kan!

Wanneer u als ondernemer graag een auto, bedrijfsbus, taxi of vrachtwagen wilt leasen wordt de kans steeds groter dat standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons acceptatiebeleid is het vaak wél mogelijk om bij Gijba Autolease te leasen zonder toetsing. Als uw autolening elders niet is geaccepteerd, bijvoorbeeld door een negatieve BKR, lukt het bij ons in de meeste gevallen wel om uw zakelijke auto financieel te leasen zonder toetsing.

Offerte aanvragen


Wat is zakelijk leasen zonder toetsing?

Wanneer u kiest voor zakelijk leasen zonder toetsing kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij met een eigen acceptatieprocedure. Dit is een vorm van financial lease. Daarbij wordt er samen met u gekeken naar de mogelijkheden op het gebied van autofinancieringen. Men kiest regelmatig voor zakelijk leasen zonder toetsing wanneer hun aanvraag elders niet geaccepteerd is of er een negatieve BKR registratie bekend is.

In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de (elektrische) auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te leasen zonder toetsing. Zakelijk leasen zonder toetsing brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee, zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen.

Wat is een BKR registratie?

Elke lening die u afsluit wordt geregistreerd bij Bureau Krediet Registratie (afkorting: BKR). Deze registratie wordt in de volksmond ook wel 'toetsing' genoemd. Wanneer u een nieuwe lening wilt afsluiten, bijvoorbeeld het leasen van een zakelijke auto, kan de leasemaatschappij zien of u al een lening heeft en of u deze op tijd heeft betaald. Wanneer u geregistreerd staat met een negatieve BKR betekend dat u in het verleden ooit moeite heeft gehad met het terugbetalen van een willekeurige lening. In vele gevallen is de lening al afbetaald, al blijft de negatieve BKR staan waardoor het lastiger wordt om bijvoorbeeld te kiezen voor zakelijk leasen.

Kan ik zakelijk leasen zonder toetsing? 

Dat kan. Geen toetsing of een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen gebruikte autoelektrische autobedrijfsbusvrachtwagen of taxi kunt leasen. Wij hebben een eigen werkwijze en acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers die een voertuig willen leasen zonder toetsing kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen om tóch zakelijk te leasen zonder toetsing. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Wij kijken naar de mogelijkheden!

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Gijba kijkt graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Op pad met uw zakelijke auto

Van droom naar realiteit. Ga in stijl op pad naar een afspraak met uw bedrijfsauto gefinancierd door ons. Aangezien wij niet aan een merk geboden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw droomvoertuig. U bent helemaal vrij om uw auto, bus, taxi of truck ‘eigen’ te maken, bijvoorbeeld door het voertuig te bestickeren. Daarnaast kunt u met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt. Wij helpen u graag om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Offerte aanvragen
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?