Auto leasen zonder BKR

Het kan bij Gijba! Wanneer u als ondernemer graag een auto wilt leasen zullen veel standaard geldverstrekkers en leasemaatschappijen niet akkoord gaan met de financiering van uw bedrijfswagen. Door ons eigen acceptatiebeleid is het mogelijk om te leasen zonder toetsing en jaarcijfers. Elders niet geaccepteerd? Bij ons lukt het in de meeste gevallen wel. Samen krijgen we de boel aan het rollen!        

 • Beoordeling op mogelijkheden
 • Binnen 2 uur de eerste reactie (werkdagen)
 • U bent direct economisch eigenaar
 • Meer dan 400 uitstekende beoordelingen van ondernemers
Offerte aanvragen
 • Auto leasen zonder BKR

Wat is een BKR Registratie?

Een BKR-registratie verwijst naar een registratie bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Nederland. Het BKR houdt gegevens bij over afgesloten leningen en kredieten. Wanneer er sprake is van een negatieve BKR registratie kan dit de aanvraag van een financiering bemoeilijken omdat kredietverstrekkers terughoudend kunnen zijn om aan bedrijven met een negatieve registratie een financiering te verstrekken.

Hoe wordt BKR getoetst? 

De BKR-toetsing (die bij Gijba niet nodig is) wordt door financiële instellingen in grote lijnen als volgt uitgevoerd. 

 • Aanvraag indienen
 • Informatie verstrekken
 • Toestemming voor BKR-toetsing
 • Feitelijke BKR toetsing
 • Beoordeling BKR toetsing

Bij Gijba werken we dus niet als hierboven. Wij hanteren een uniek en eigen acceptatiebeleid. Hierdoor kunnen wij ondernemers in veel gevallen wél verder helpen. 

Financial lease zonder BKR registratie

Bij zakelijk financial lease is er in principe geen BKR-toetsing verplicht. Dit komt omdat u direct eigenaar wordt van de auto. Financial Lease zonder BKR-toetsing wordt dan ook vaak gekozen wanneer de aanvraag door een leasemaatschappij is afgewezen of er een negatieve BKR-registratie bekend is. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers zonder BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een jarenlange intensieve samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen is de kans groot dat wij ook u kunnen helpen om een auto te leasen.

Wat is Financial lease

Wanneer u kiest voor financial lease kiest u ervoor om uw (bedrijfs)auto zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de auto. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw favoriete bedrijfsauto te kopen zonder liquiditeitsverlies. Een auto leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zakelijke auto komt kijken terug te vorderen. Door onze acceptatieprocedure kunnen we vele financial lease aanvragen in behandeling nemen, ook zonder BKR registratie.

Zakelijk lease met BKR registratie

Een BKR-registratie wekt bij veel mensen negatieve associaties op. Dat is in veel gevallen niet nodig. Er bestaan hierin namelijk verschillende coderingen, die aangeven om wat voor soort situatie het gaat. Een BKR-registratie kan ook juist in uw voordeel werken, wanneer u aan uw betalingsverplichtingen voldoet.

Wat is zakelijk leasen? 

Bij zakelijk leasen financiert een leasemaatschappij een bedrijfsmiddel, bijvoorboorbeeld een auto. U neemt de auto in gebruik en wordt direct eigenaar met een een leasecontract. Het grote voordeel van de constructie is dat u het aanschafbedrag niet in 1 keer betaalt.

Zakelijk financieren zonder BKR

Zakelijk financiereen zonder BKR en jaarcijfers is in veel gevallen mogelijk. U beschikt via Gijba snel over extra werkkapitaal voor de aanschaf van een bedrijfsauto.

Wat is het verschil tussen zakelijk financieren en zakelijk leasen

Bij een zakelijke financiering ontvangt u geld om een bedrijfsmiddel aan te schaffen. Daarna is er sprake van een maandelijkse aflossing. U bent direct economisch eigenaar en dat heeft veel voordelen. Bij zakelijke lease is er sprake van een afgesproken bedrag per maand om de auto te gebruiken, maar bent u niet geen economisch eigenaar van de auto. Gijba voorziet u in een zakelijke financiering. 

Wij kijken naar de lease mogelijkheden

Bij Gijba denken we graag naar oplossingen. Op basis van uw aanvraag brengen we de situatie in kaart en geven we advies. Gijba Autolease is een bank- en merkonafhankelijke tussenpersoon. Bij ons staat een goede relatie met u als klant en de relatie met uw dealer centraal. Dit merkt u aan ons unieke en persoonlijke concept. Wij leasen voor uw bedrijf talloze merken personen- en bedrijfswagens en we stemmen onze offertes af op de situatie die binnen uw onderneming gewenst is. Wij regelen ook bij leasen zonder toetsing alles achter de schermen, zodat u snel en zorgeloos de weg op kunt.

Op pad met uw lease auto

Na goedkeuring zorgen wij dat het geld snel op uw rekening staat. Hiermee kunt u de auto van uw keuze voldoen, zodat u snel rond kunt rijden in uw nieuwe auto.

Voordelen bij Gijba Autolease

 • Beoordeling op mogelijkheden
 • Behandeling binnen 24 uur
 • Eigen acceptatiebeleid
 • Verantwoord investeren

Interessante artikelen

Gijba volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo kunnen wij u altijd kundig adviseren. Wij zijn trots dat deze werkwijze gewaardeerd wordt door ondernemers uit heel Nederland. Lees hier onze publicaties om op de hoogte blijven. 

Offerte aanvragen
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?