Gebruikte bus zakelijk financieren

Wanneer u kiest om een gebruikte bus te leasen, financieren wij de autobus in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Daarnaast rijdt u in een gebruikte bedrijfs- of bestelbus waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Hierdoor brengt het leasen van een tweedehands bus nog meer (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet:

Waarom een gebruikte bus zakelijk financieren? De voordelen:

Wanneer u kiest om een gebruikte bedrijfsbus, bedrijfswagen of autobus zakelijk te leasen, financieren wij uw gebruikte bus en wordt u direct eigenaar van het voertuig. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een (jong) gebruikte bedrijfsbus te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een gebruikte auto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek, is de rente aftrekbaar en zijn de eerste afschrijvingen van de (jong) gebruikte bus al voltooid. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen!

Wat kost het leasen van een gebruikte bus?

De prijs van het leasen van een gebruikte bedrijfsbus is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een bus. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Kan ik een gebruikte bus financieren met negatieve BKR?

Dat is mogelijk. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen gebruikte auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen bij de financiering van een gebruikte bus. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Hoe financieer ik als ondernemer een gebruikte bus?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig kijken graag met u mee hoe u het beste een gebruikte bus kunt financieren. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

Offerte aanvragen
29 September 2023

We hebben een nieuwe locatie!

Bekijk alle foto's van ons splinternieuwe kantoor.

15 September 2023

Beste nieuwkomer in zakenauto van het jaar 2023

De Škoda Enyaq wint zakenauto van het jaar, maar de BMW i4 is de beste nieuwkomer in het segment! 

11 August 2023

Financial lease occasion

Financial lease occasion is een aantrekkelijke optie voor ondernemers die op een voordelige manier een gebruikte auto aan willen schaffen voor zakelijk gebruik.