Zonnepanelen leasen zakelijk

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om zonnepanelen zakelijk te leasen. Bovendien draagt u bij aan een groenere wereld door zonnepanelen zakelijk te leasen middels financial lease. Het leasen van zonnepanelen is dus goed voor het milieu én uw portemonnee. Benieuwd naar de voordelen van het zakelijk leasen van zonnepanelen? Neem gerust contact met ons op of lees snel verder!

Offerte aanvragen

 

Kies voor zonnepanelen leasen zakelijk

Wanneer u kiest voor financial lease, kiest u ervoor om uw zonnepanelen zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat, Gijba Autolease Lingewaard B.V. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de zonnepanelen. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om uw te investeren in zonne energie zonder liquiditeitsverlies. Zonnepanelen leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zonnepanelen komt kijken terug te vorderen. Het grootste voordeel? Uw groene bijdrage aan Nederland. Alvast bedankt daarvoor. 

Voordelen zonnepanelen leasen zakelijk

Bij het zakelijk financieren van zonnepanelen, of terwijl zonnepanelen leasen, wordt u de economisch eigenaar van de zonnepanelen. De panelen en de bijbehorende zonne energie is dus geheel voor uw eigen gebruik. Dit brengt vele fiscale en milieuvriendelijke voordelen met zich mee, zoals een lagere energierekening. Daarnaast hoeft u niet in één keer een grote investering te doen waardoor een groot deel van uw vermogen dat u heeft opgebouwd binnen de onderneming blijft. Voor elke starter, kleine ondernemer of zzp’er is dit ontzettend fijn! Bovendien hanteren vele gemeentes in Nederland subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen.

Is het zakelijk leasen van zonnepanelen iets voor u? Wij vinden het een om uw zaak aan het rollen te krijgen!

Wij kijken naar de mogelijkheden 

Als ondernemer kijkt u graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering van zonne energie die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elkeaanvraag op het gebied van zonnepanelen leasen zakelijk in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u.

Offerte aanvragen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?