Bedrijfsauto leasen

Wilt u een bedrijfsauto leasen? Kies dan voor financial lease bij Gijba Autolease.

Bedrijfswagen, bedrijfsauto of bedrijfsbus leasen? Wij helpen u graag op weg. Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte bedrijfsauto leaset financieren wij de bedrijfswagen in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Bovendien brengt het leasen van een bedrijfswagen vele (fiscale) voordelen met zich mee.

Voordelen bedrijfsauto leasen

  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR
Offerte aanvragen
  • Bedrijfsauto leasen

 

Waarom een bedrijfsauto financial leasen?

Wanneer u ervoor kiest om een bedrijfsauto zakelijk te leasen, financieren wij uw bedrijfsauto en wordt u direct eigenaar van de auto of bus. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een nieuwe of jong gebruikte bedrijfsauto te leasen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een bedrijfsauto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de wagen komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Lees meer over zakelijk leasen zonder toetsing

Wat kost een bedrijfsauto leasen?

De prijs van het leasen van een bedrijfsauto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bedrijfsauto. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een bedrijfswagen. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Ondernemers kijken graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee. Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en ontzorgen we u volledig. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

De weg op met uw bedrijfsauto

Ga veilig van afspraak naar afspraak met een door ons gefinancierde bedrijfsauto. Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw ideale bedrijfswagen. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw bedrijfsauto helemaal naar wens in te richten en te bestickeren.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Vraag een offerte aan
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?