Bedrijfsauto leasen

Wilt u een bedrijfsauto leasen? Kies dan voor financial lease bij Gijba Autolease.

Bedrijfswagen, bedrijfsauto of bedrijfsbus leasen? Wij helpen u graag op weg. Wanneer u een nieuwe of jong gebruikte bedrijfsauto leaset financieren wij de bedrijfswagen in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Bovendien brengt het leasen van een bedrijfswagen vele (fiscale) voordelen met zich mee.

Voordelen bedrijfsauto leasen

  • Vele (fiscale) voordelen zoals renteaftrek
  • Opgebouwde vermogen blijft binnen de onderneming
  • Mogelijkheden met een negatieve BKR
Offerte aanvragen
  • Bedrijfsauto leasen

 

Waarom een bedrijfsauto financial leasen?

Wanneer u ervoor kiest om een bedrijfsauto zakelijk te leasen, financieren wij uw bedrijfsauto en wordt u direct eigenaar van de auto of bus. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een nieuwe of jong gebruikte bedrijfsauto te leasen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een bedrijfsauto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de wagen komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek en is de rente aftrekbaar. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Lees meer over zakelijk leasen zonder toetsing

Wat kost een bedrijfsauto leasen?

De prijs van het leasen van een bedrijfsauto is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van de bedrijfsauto. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een bedrijfswagen. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Wij kijken naar wat wél mogelijk is

Ondernemers kijken graag naar wat wél mogelijk is. Wij kijken graag met u mee. Samen met u gaan kijken wij naar de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke partij helpen wij u graag persoonlijk op weg en ontzorgen we u volledig. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

De weg op met uw bedrijfsauto

Ga veilig van afspraak naar afspraak met een door ons gefinancierde bedrijfsauto. Aangezien wij niet aan een merk gebonden zijn kunt u achter het stuur kruipen van uw ideale bedrijfswagen. U kunt met een gerust hart de weg op aangezien er heldere afspraken zijn gemaakt over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Bovendien is er geen kilometerbeperking en is het toegestaan om uw bedrijfsauto helemaal naar wens in te richten en te bestickeren.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op!

Vraag een offerte aan
01 December 2023

Nieuw of gebruikt leasen?

Een nieuwe auto of occasion? Nieuw of gebruikt? Hoe dan ook: het leasen van een auto biedt veel voordelen voor u als ondernemer.

01 December 2023

De voordelen van Grijs kenteken lease

De grijskentekenregeling: hoe werkt deze ook alweer? Hij bespaart in ieder geval geld!

01 December 2023

Actieradius elektrische auto in de winter

Nu de dagen kouder zijn is het logisch dat u zich afvraagt of de accu van uw elektrische auto het volhoudt met deze temperaturen.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?