Laadpaal meefinancieren

Steeds meer bedrijven kiezen voor duurzaamheid. Niet alleen om bij te dragen aan een schoner milieu, maar ook vanwege de vele voordelen van elektrisch leasen. Zo profiteert u van de investeringsaftrek, een lagere bijtelling en zijn de terugkerende kosten lager.

Toch kan de aanschaf van een elektrische auto op het eerste gezicht duur lijken. Naast een auto hebt u namelijk extra kosten voor een laadpaal. Maar wist u dat u deze uitgaven mee kan financieren met Financial Lease? Hierdoor bent u in één keer klaar.

Een laadpaal leasen

Wanneer u kiest voor een elektrische leaseauto, moet u ook nadenken over de laadmogelijkheden. Met de leaseconstructies van Gijba Autolease Lingewaard B.V. is het mogelijk om een laadpaal mee te financieren, zodra deze op de factuur van uw zakelijke auto of bestelbus staat. Net als uw leaseauto wordt de laadpaal uiteindelijk uw eigendom. Het voordeel is dat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen en de kosten kan spreiden over een gewenste termijn. Ook zijn de aanschaf- en plaatsingskosten van een laadpaal fiscaal aftrekbaar bij de Belastingdienst.

Voordelen van het laadpaal meefinancieren

Er zijn verschillende voordelen bij het leasen van bedrijfsmiddelen zoals een laadpaal.

  • U hoeft niet in één keer een grote investering te doen
  • U onderneemt duurzaam
  • De aanschaf- en plaatsingskosten zijn fiscaal aftrekbaar voor u
  • Het blijft overzichtelijk doordat u alles in één keer financiert

Een laadpaal meefinancieren of kopen?

Naast uw leaseauto kunt u er bij Gijba voor kiezen om andere bedrijfsmiddelen te leasen, zoals een laadpaal. Door te kiezen voor een elektrische leaseauto, kunt u gemakkelijk uw laadpaal meefinancieren. Hierdoor hoeft u niet apart een financiering af te sluiten voor een laadpaal of dit direct uit eigen zak te bekostigen. Zolang u dit op één factuur laat zetten is het is het mogelijk om extra’s als een laadpaal mee te financieren. Hierdoor houdt u de kosten ook inzichtelijk.

Hoe weet u welke laadpaal u nodig hebt?

Logischerwijs weet u bij de aanschaf van een elektrische leaseauto niet per se welke laadpaal u hiervoor nodig hebt. Er zijn verschillende aandachtspunten om rekening mee te houden: het type laadpaal, de installatiekosten en contractduur.  Wilt u weten hoe dit precies zit? Onze Lease Adviseurs helpen u graag op weg. Ze beschikken over alle kennis omtrent elektrisch rijden, leasen en het financieren van bedrijfsmiddelen, inclusief het laadpaal meefinancieren.

Offerte aanvragen
  • Laadpaal meefinancieren

Goede laadinfrastructuur

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. bieden wij niet alleen flexibele leaseconstructies voor voertuigen, maar we begrijpen ook het belang van een goede laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een laadpaal mee te financieren in hun leaseovereenkomst. Het hebben van een laadpaal thuis of op kantoor is essentieel voor het gemakkelijk en efficiënt opladen van elektrische voertuigen. Door de laadpaal mee te financieren in uw leaseconstructie, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk en betrouwbaar opladen: Met een laadpaal op uw eigen terrein heeft u altijd toegang tot een betrouwbare en gemakkelijke laadoplossing. U hoeft niet afhankelijk te zijn van openbare laadstations en kunt uw voertuig opladen op een tijdstip dat voor u het meest geschikt is.
  • Kostenbesparing: Door de laadpaal mee te financieren in uw leaseovereenkomst, spreidt u de kosten over de looptijd van het leasecontract. Dit betekent dat u niet in één keer een grote investering hoeft te doen. Bovendien kunnen de kosten van de laadpaal mogelijk worden opgenomen in de leasebetalingen, waardoor het beheer van uw uitgaven eenvoudiger wordt.
  • Maatwerkoplossingen: Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. streven we ernaar om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. We bieden maatwerkoplossingen voor het financieren van laadpalen, zodat u de juiste laadinfrastructuur kunt krijgen die past bij uw situatie. Of u nu een laadpaal thuis, op kantoor of op een andere locatie nodig hebt: wij zorgen voor een passende oplossing.
  • Duurzaamheid en groene mobiliteit: Het financieren van een laadpaal past perfect bij uw en onze visie op duurzame en groene mobiliteit. Door elektrische voertuigen te stimuleren en te ondersteunen met een betrouwbare laadinfrastructuur, dragen we bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het bevorderen van milieuvriendelijk transport.

Contact

Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. streven we ernaar om onze klanten een totaaloplossing te bieden, ook als het gaat om elektrisch rijden. Door het meefinancieren van laadpalen in onze leaseconstructies, zorgen we ervoor dat u kunt genieten van de voordelen van elektrische mobiliteit zonder u zorgen te maken over de financiering van de laadinfrastructuur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw elektrische leasebehoefte, inclusief het financieren van een laadpaal. Samen kunnen we bijdragen aan een duurzamere toekomst van mobiliteit.

18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?