Gebruikte bus zakelijk leasen

Wanneer u kiest om een gebruikte bus te leasen, financieren wij de autobus in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien zonder eenmalig een groot bedrag uit te geven. Daarnaast rijdt u in een bedrijfs- of bestelbus waarbij de eerste afschrijvingen al achter de rug zijn. Hierdoor brengt het leasen van een tweedehands bus nog meer (fiscale) voordelen met zich mee.

Offerte aanvragen

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben we de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet:

Waarom een gebruikte bus zakelijk leasen? De voordelen:

Wanneer u kiest om een gebruikte bedrijfsbus, bedrijfswagen of autobus zakelijk te leasen, financieren wij uw gebruikte bus en wordt u direct eigenaar van het voertuig. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om een (jong) gebruikte bedrijfsbus te kopen zonder liquiditeitsverlies. Zo blijft het grootste deel van uw vermogen binnen de onderneming wanneer u een gebruikte auto leaset. Daarnaast is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de komt kijken terug te vorderen of voor te financieren. Bovendien profiteert u van de investeringsaftrek, is de rente aftrekbaar en zijn de eerste afschrijvingen van de (jong) gebruikte bus al voltooid. Voor elke ondernemer bieden deze voordelen ontzettend veel kansen.

Wat kost het leasen van een gebruikte bus?

De prijs van het leasen van een gebruikte bedrijfsbus is afhankelijk van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig. Bij financial lease zijn geen onderhouds-, verzekerings-, en reparatiekosten inbegrepen, net zoals bij het kopen van een bus. U bepaalt zelf waar u deze zaken wilt onderbrengen zonder de tussenkomst van ons als leasemaatschappij. Zo kunt u op zoek naar een voordelige partij en houdt u de kosten laag.

Kan ik een gebruikte bus leasen met negatieve BKR?

Dat kan. Een negatieve BKR hoeft niet direct te beteken dat u bij ons geen gebruikte auto kunt leasen. Wij hebben een eigen acceptatiebeleid met een ruimere acceptatie. Samen met ondernemers kijken wij naar wat wél mogelijk is waardoor ook ondernemers met een negatieve BKR-codering kunnen profiteren van een fiscaal aantrekkelijke financiering. Door een prettige samenwerking met meerdere banken en financiële instellingen wordt de kans groter dat wij u kunnen helpen bij het leasen van een gebruikte bus. Dit is vooral voor starters, zzp’ers en ondernemers die met schulden te maken hebben gehad een groot voordeel.

Hoe lease ik als ondernemer een gebruikte bus?

Op basis van het type, het bouwjaar en de aanschafwaarde van het voertuig kijken graag met u mee hoe u het beste een gebruikte bus kunt leasen. Als onafhankelijke partij helpen wij u persoonlijk op weg en wordt u volledig ontzorgt. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Uw contactpersoon van Gijba Autolease Lingewaard B.V. communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw bedrijfswagendealer naar keuze. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van bedrijfswagenfinancieringen in behandeling nemen.

Vraag offerte aan
19 April 2024

LFH Lease bereikt overeenstemming over een fundinglijn van 265 miljoen euro

LFH Lease bereikt overeenstemming met Barclays Europe en SCIO Capital over een fundinglijn van 265 miljoen euro.

04 April 2024

Belastingvoordelen financial lease

Financial lease biedt bedrijven aanzienlijke belastingvoordelen. 

04 April 2024

Bandenslijtage controleren

Bandenslijtage is een natuurlijk proces dat wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder rijgedrag, wegomstandigheden en bandenkwaliteit. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?