Zakelijk leasen met BKR

Hebt u interesse in zakelijk leasen en hebt u een (negatieve) BKR-registratie? Dat kan soms problematisch zijn bij de aanvraagprocedure. Momentje: geen zorgen, want bij Gijba hakken we vaker met dit bijltje. We gaan naast u staan en denken met u mee.

Wij vinden het belangrijk dat u uw mooie plannen kunt waarmaken. Daarom kijken wij verder dan alleen naar een negatieve BKR. Zo helpen we u als startende ondernemer of zzp’er aan een auto die bij uw situatie past.

Wat is een BKR-registratie?

Het Bureau Krediet Registratie (BKR) houdt alle leningen in Nederland bij in het Centraal Krediet Informatiesysteem (CKI). In dit systeem registreren kredietaanbieders iedere zakelijke lening met een looptijd langer dan 1 maand. Ook zakelijke leningen waarvoor iemand persoonlijk aansprakelijk is, worden geregistreerd. Met deze informatie kunnen zij beslissen of bedrijven een lening kunnen krijgen. Een negatieve registratie kan dus in de weg staan bij het aanvragen van een leasecontract. Het leasen van een auto is namelijk ook een soort lening.

Probleemloos

In principe hoeft zakelijk leasen met een BKR-registratie geen probleem op te leveren. Iedereen heeft zo’n registratie al snel te pakken, bijvoorbeeld als u een telefoonabonnement hebt waarbij u uw telefoon ook iedere maand afbetaalt. Een BKR-registratie is niet per se erg, zolang het maar te zien is dat u altijd netjes op tijd betaalt.

Wat is een negatieve BKR-registratie?

Kredietaanbieders geven een zakelijk krediet waarvoor u persoonlijk aansprakelijk bent door aan het BKR. Deze registraties worden ook wel positieve registraties genoemd. Daarnaast melden kredietaanbieders bijzonderheden (bijvoorbeeld achterstallige betalingen) door tijdens de looptijd van het krediet. Dit worden negatieve registraties genoemd. Gelukkig zijn er nog bedrijven die verder kijken dan alleen de BKR-registratie. Gijba Autolease Lingewaard B.V. is zo’n bedrijf.

Bekijk onze werkwijze
  • Zakelijk leasen met BKR

Auto leasen zonder BKR-toetsing

Bij Gijba doen we vanzelfsprekend voorafgaand aan zakelijk leasen met BKR een BKR-toetsing om uw codering te checken. Hebt u een negatieve BKR? We kijken naar verschillende factoren, niet alleen naar uw negatieve BKR en codering. Bij Gijba is een aanbetaling niet verplicht, met of zonder BKR. Met andere woorden: we doen wel een toetsing, maar u kunt in principe alsnog een auto bij ons leasen.

Auto zakelijk leasen met negatieve BKR

Zakelijk leasen met negatieve BKR is zeker mogelijk bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.. Wij zien u namelijk als ondernemer en mens, niet als een dossiernummer. We gaan het gesprek met u aan en vergelijken uw BKR-registratie met uw huidige financiële situatie. Dan checken we bijvoorbeeld samen met u hoeveel leningen u nu hebt openstaan en hoe het zit met uw huidige inkomen. We zijn er kritisch op met wie we een leaseconstructie aangaan. En we gaan altijd met in gesprek met eerlijke mensen die hard werken. Misschien verloopt uw negatieve BKR bijvoorbeeld al bijna. Of zien we dat u snel de betalingsachterstand hebt opgelost. Dan kunnen we alsnog besluiten om wél een auto aan u te leasen.

Oplossingen in plaats van problemen

We denken in oplossingen, niet in problemen. Hebt u uw zaken nu weer goed op orde? En kunt u ons vertellen waarom het in het verleden even is misgegaan? Dan kunnen we bijvoorbeeld kijken naar de mogelijkheden voor financial lease. Dit heeft verschillende voordelen. Zo is de auto na het leasecontract helemaal van u. Bij Gijba Autolease Lingewaard B.V. streven we ernaar om onze klanten een totaaloplossing te bieden, ook als het gaat om zakelijk leasen met BKR.

Als u dus zakelijk wilt leasen met een BKR-registratie, is financial lease waarschijnlijk de beste optie voor u. U hoeft dan geen BKR-toetsing te ondergaan en u kunt gebruikmaken van de voordelen van het eigenaarschap. Wel moet u rekening houden met de volgende punten:

  • U moet kunnen aantonen dat u voldoende inkomen hebt om de maandelijkse termijnen te betalen.
  • U moet inzicht geven in uw jaarcijfers of andere financiële gegevens om uw kredietwaardigheid te laten beoordelen
  • U moet een aanbetaling doen of een slottermijn afspreken om het risico voor de leasemaatschappij te verlagen.
  • U moet rekening houden met eventuele extra kosten, zoals rente, administratiekosten en boetes bij vervroegde aflossing

Zakelijk leasen met BKR zonder verrassingen en gedoe

Gijba Autolease Lingewaard B.V. is een onderneming die gespecialiseerd is in financial lease voor ondernemers. Bij Gijba kunt u zakelijk leasen met een BKR-registratie, zonder gedoe of verrassingen. U kunt kiezen uit een ruim aanbod van nieuwe en gebruikte auto’s, die direct leverbaar zijn. U profiteert van scherpe tarieven, flexibele voorwaarden en persoonlijke service. Wilt u meer weten over zakelijk leasen met een BKR-registratie bij Gijba? Neem dan contact op met een van onze adviseurs of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij helpen u graag verder met het vinden van de beste leasedeal voor uw situatie.

Offerte aanvragen
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?