400 positieve reviews!

We hebben een mooie mijlpaal te melden. Meer dan 300 positieve reviews op onze site over onze dienstverlening. Met een gemiddelde score van 5. Dat is het maximum. We zijn heel trots op en blij met dit resultaat en vastbesloten om dit in de toekomst steeds te blijven nastreven.

In het kader van transparantie - waar wij ook voor staan in onze werkwijze - lichten we er een aantal van die reviews uit. Voor de goede orde: ongecensureerd.

Een greep uit onze reviews

Ilona Lefers

Ilona Lefers geeft vijf steren en laat het volgende weten: “Wij hebben nu voor de tweede keer een lease/koop overeenkomst bij Gijba geregeld. Professioneel bedrijf, denken fijn mee, en bij vragen kun je altijd bellen zonder het gevoel te hebben hun tot last te zijn. Ook qua afleverdatum zijn ze erg flexibel en denken tot het uiterste met je mee, maar zijn ook eerlijk als iets niet lukt, waardoor je kan schakelen. Of te wel top bedrijf die ik zeker aanbeveel en over 3 jaar komen wij zeker weer terug.”

Peter Visser

Sommige mensen houden het kort en geven desondanks vijf steren, zoals Peter Visser: “Echt een top bedrijf. Met veel informatie en mee denkend aan de klant dat is nou wat iedereen wil als klein onderneming.”

Rammon en Inge

Rammon en Inge geven vijf sterren. Jammer dat de score niet tot tien gaat, anders was dit bij deze review een leuke optelsom geweest. “Supergoed geholpen met de lease van onze nieuwe auto.

Snel en vakkundig geregeld. Ook het contact met Gijba Autolease verliep perfect. Netjes en supervriendelijk geholpen. Bedankt heren voor het regelen. We zullen zeker weer met jullie in zee gaan wanneer we weer een lease auto willen.”

AnimaSecurity

Anima Security geeft naast vijf steren een beestachtig positieve review. “Deze mensen verdienen mijn volledige waardering voor ‘t feit dat ze zich hulpvaardig opstellen! Na een aantal afwijzingen bij andere financiering-bedrijven, had ik mij erbij neergelegd, me laatste bericht die ik had verstuurd was naar ‘GIJBA’ die hebben mij een aanbod voorgesteld, waardoor ik nu een veilig & betrouwbaar auto heb om van A naar B te rijden. Dank u hartelijk voor uw solidariteit!”

Suchada Suksomvat

Suchada Suksomvat is lovend over onze snelle service. De vijf sterren nemen we graag van haar in ontvangst. “Onlangs onze nieuwe Toyota C-HR GR Sport mogen ontvangen dankzij de snelle service van Gijba autolease. De reacties zowel op de mail als telefonisch van Gijba waren zo snel dat zelfs de auto dealer van Leussen in Zwolle onder de indruk was. Super fijn om zaken te doen met jullie, ik ga jullie zeker aanrader aan al mijn zzp collega's die van plan zijn hun financial lease auto's te halen. 5 star Company. Zuri Care.

Ruud Broeke

Ruud Broeke beoordeelt ons met vijf sterren en is super te spreken over de duidelijkheid die we hem konden bieden. “Een droom uitgekomen. Deze mensen kijken naar je huidige situatie en niet naar je verleden. Zeer vriendelijke mensen die snel reageren op vragen en netjes uitleggen welke verplichting je aangaat, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 5 sterren dubbel en dwars waard.”

Muazzez ergisi orhan

Muazzez ergisi orhan plakt ook vijf sterren op ons digitale scorebord. “Zojuist 2de lease auto via Gijba Autolease aangeschaft! Dankzij jullie nu in bezit van mijn droomauto! Samenwerking van 2,5jaar verliep probleemloos met duidelijke afspraken, nu op naar de volgende 4 mooie, probleemloze jaren met vele kilometers!!”

Contact

Als u nog meer reviews wilt lezen, zoek dan via Google naar Gijba. Als u meer wilt weten over onze dienstverlening, neemt u dan contact met ons via 0481 - 42 04 44 of stuurt u ons een mailtje naar: info@gijba.nl

  • 400 positieve reviews!
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?