Elektrische gezinsauto leasen

De opkomst van elektrische auto's heeft een revolutie teweeggebracht in de autowereld, en een elektrische gezinsauto leasen is een aantrekkelijke keuze geworden voor veel moderne gezinnen. Met grotere actieradiussen, lagere operationele kosten en milieuvriendelijke eigenschappen bieden elektrische gezinsauto's een scala aan voordelen die de traditionele benzine- en dieselauto's kunnen evenaren, zo niet overtreffen.

De voordelen van een elektrische gezinsauto leasen

Hoge actieradius: Moderne elektrische auto's hebben aanzienlijk verbeterde batterijtechnologie, wat resulteert in actieradiussen die niet alleen voldoende zijn voor dagelijkse ritten maar ook voor langere reizen en/of vakanties. Dit is vooral gunstig voor gezinnen, omdat het de zorg wegneemt over het vinden van oplaadpunten tijdens de dagelijkse activiteiten.

Voordelig in onderhoudWanneer een elektromotor vergeleken wordt met een brandstofmotor heeft de elektromotor minder onderhoud nodig. Door een elektrische auto te leasen middels financial lease bespaart u tijd en geld door de elektromotor.

Lagere operationele kosten: Elektrische auto's hebben minder bewegende delen en vereisen minder onderhoud dan hun traditionele tegenhangers. Er zijn geen olieverversingen nodig en remmen slijten minder snel vanwege regeneratief remmen, wat resulteert in lagere onderhouds- en reparatiekosten. Bovendien zijn elektriciteitstarieven doorgaans lager dan brandstofprijzen, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Milieubewustzijn is een andere belangrijke overweging voor een elektrische gezinsauto leasen. Elektrische auto's stoten geen uitlaatgassen uit en dragen bij aan schonere lucht en verminderde CO2-uitstoot. Door te kiezen voor een elektrische gezinsauto verminderen gezinnen hun ecologische voetafdruk en dragen bij aan een beter milieu.

Financiële voordelen: Veel overheden en lokale autoriteiten bieden stimuleringsmaatregelen zoals belastingvoordelen, subsidies en toegang tot milieuzones voor elektrische voertuigen. Dit kan de kosten van het leasen van een elektrische gezinsauto verder verlagen en het aantrekkelijker maken.

Welke auto's kunt u leasen?

Als ondernemer gebruikt u uw leaseauto natuurlijk ook voor privégebruik. Bij de keuze van een elektrische gezinsauto is het daarom van belang dat de auto ook aansluit bij uw gezin. Hieronder ziet u een lijst met voorbeelden van populaire elektrische gezinsauto's in het jaar 2023:

 • Skoda Enyaq (een populaire keuze onder ondernemers met een gezin)
 • Kia e-Niro (zakenauto van het jaar 2022)
 • Volkswagen ID.4 (met een actieradius van 520 kilometer perfect als u dagelijks veel onderweg bent)
 • Tesla Model S
 • Nissan Ariya
 • Nissan Leaf
 • Hyundai Kona Electric (in 2021 de best verkochte elektrische SUV van Nederland)
 • Hyundai Ioniq Electric
 • Ford Mustang Mach-E
 • Jeep Avenger

Elektrische gezinsauto leasen bij Gijba Autolease Lingewaard B.V.:

Als ondernemer kijkt u graag naar wat mogelijk is. Wij kijken graag met u mee, bijvoorbeeld naar het doen van de juiste investering die bij u en uw bedrijf past. Als onafhankelijke tussenpersoon wordt u volledig ontzorgt en helpen wij u graag persoonlijk op weg. Zelfs wanneer uw aanvraag elders niet geaccepteerd is. Door onze werkwijze kunnen wij vrijwel elke zakelijke aanvraag op het gebied van elektrische autofinancieringen in behandeling nemen. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat is het zeker niet. Uw contactpersoon communiceert eenvoudig, snel en direct met u en uw dealer naar keuze.

Kortom, een elektrische gezinsauto leasen biedt een reeks voordelen voor gezinnen, variërend van lagere operationele kosten en milieuvriendelijkheid tot financiële stimuleringsmaatregelen en groeiende laadinfrastructuur. Met de voortdurende ontwikkeling van elektrische auto's en de toenemende populariteit van duurzaamheid, is het leasen van een elektrische gezinsauto een slimme keuze voor gezinnen die willen profiteren van de nieuwste technologie en bij willen dragen aan een schoon milieu.

Offerte aanvragen
 • Elektrische gezinsauto leasen
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?