Financial lease zonder jaarcijfers

U bent op zoek naar een partij die financial lease zonder jaarcijfers mogelijk maakt. Dat kan via Gijba Autolease Lingewaard B.V. Met financial lease zonder jaarcijfers willen wij startende ondernemers vooruithelpen.

 Het is namelijk voor jonge ondernemers en starters vaak enorm lastig om geld te lenen. Toch zult u enkele belangrijke bedrijfsinvesteringen moeten doen. Daaronder valt ook de aanschaf van een bedrijfsauto. Deze is voor veel ondernemers - en ook voor u - onmisbaar, maar ook een grote investering.

Wij maken financial lease zonder jaarcijfers mogelijk

Een auto leasen zonder jaarcijfers is mogelijk. Het ontbreken van (goede) jaarcijfers is voor banken en de meeste leasemaatschappijen een reden om uw leaseaanvraag meteen maar af te wijzen. Wij hebben de ervaring dat dit anders kan. Het zijn juist vaak de startende ondernemers die tot het uiterste gemotiveerd zijn. En aangezien uw toekomstige lease auto direct het onderpand van de financiering is, lopen wij met u als starter vrij weinig risico. We zien u als collega-ondernemer. Daarom vinden we dat we u horen te helpen. Dat is de eenvoudige reden u bij ons financial lease zonder jaarcijfers aantreft en dat u er gebruik van kunt maken.

Een auto financial lease zonder jaarcijfers?

Een auto leasen zonder jaarcijfers, hoe zit dat precies? In feite is er geen verschil tussen financial lease zonder jaarcijfers en onze gewone financial lease. U vraagt deze leasevorm gewoon via onze website aan. Of u belt meteen onze leasespecialisten. Mogelijk hebben wij, nadat we uw aanvraag hebben ontvangen, nog wat extra gegevens van u nodig. Daarover nemen we dan contact met u op. Net zoals andere ondernemers moet u in ieder geval over een bewijs van inschrijving in het handelsregister van de Kamer van Koophandel beschikken.

Btw en marge voertuigen

Financial lease is een vorm van leasen voor de zakelijke markt. Financial lease en financial lease zonder jaarcijfers hebben als voordeel dat u de gemaakte btw-kosten kunt verrekenen met de btw die u hebt ontvangen. Het ligt in de mogelijkheden dat u zelfs btw terugkrijgt. Ook voor margevoertuigen kunt u een financiering bij ons aanvragen. Wij raden u wel aan om de voor- en nadelen van een margevoertuig naast elkaar te zetten. Het leasen van een btw-voertuig levert u als (btw-plichtige) ondernemer namelijk veel meer voordelen op.

Financial lease zonder jaarcijfers direct aanvragen

Wil je ook een auto leasen zonder het overleggen van jaarcijfers? Als u vandaag nog financial lease zonder jaarcijfers aanvraagt, dan nemen we uw aanvraag direct in behandeling. We nemen vervolgens contact met u op en verzoeken u ons nog enkele gegevens toe te sturen. Na ontvangst daarvan sturen we de definitieve offerte toe. Als u daarmee akkoord gaat, dan kunt u mogelijk al binnen 24 uur aan het stuur van uw auto zitten.

De fiscale aspecten van financial lease zonder jaarcijfers

Bij financial lease zonder jaarcijfers kunt u met uw nieuwe onderneming bepaalde kosten die u maakt terugvragen aan de Belastingdienst. Dat is ook één van de leukste kanten van het ondernemerschap. Het komt erop neer dat u direct nadat het leasecontract is ingegaan (na het betalen van de eerste leasetermijn) al economisch eigenaar bent van het leaseobject (de personenauto of bedrijfswagen). Waarom is het zo belangrijk om economisch eigenaar van uw auto te zijn? Nou, dat zit zo: u mag dan de investering (de leaseauto) op de bedrijfsbalans activeren. Vanaf dat moment kunt u direct bepaalde kosten terugvragen bij de Belastingdienst. Als u al winst hebt gemaakt, dan kunt u daarmee de winst – gedeeltelijk - drukken. En anders krijgt u mogelijk geld terug van de fiscus.

U kunt de volgende kosten fiscaal verrekenen:

  • Rentekosten
  • Investeringskosten
  • Kosten voor afschrijving
  • BTW kosten

Meer weten over Financial Lease zonder jaarcijfers? Neemt u dan contact op met uw Gijba lease specialist via 0481 - 42 04 44

 

  • Financial lease zonder jaarcijfers
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?