In de spotlights: Tesla

Een kleine blik op de geschiedenis

Tesla, opgericht in 2003 door Martin Eberhard en Marc Tarpenning, is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke en innovatieve automerken ter wereld. Het bedrijf kreeg al snel bekendheid dankzij de visionaire leiding van Elon Musk, die in 2004 bij het team kwam en later CEO werd. Tesla's missie is om de overgang naar duurzame energie te versnellen door middel van elektrische voertuigen, energieopslagsystemen en duurzame energieoplossingen.

Modellen en innovatie

Tesla heeft een indrukwekkende reeks elektrische voertuigen ontwikkeld die niet alleen bekend staan om hun prestaties en elegantie, maar ook om hun geavanceerde technologische kenmerken. Het vlaggenschipmodel, de Tesla Model S, is een luxe sedan met indrukwekkende acceleratie en een groot bereik op één acculading. De Model X is een SUV met vleugeldeuren en geavanceerde veiligheidsfuncties, terwijl de Model 3 een meer betaalbare optie biedt voor het brede publiek. Recentelijk heeft Tesla de Model Y geïntroduceerd, een compacte SUV die naar verwachting de populariteit van het merk verder zal vergroten. Naast voertuigen heeft Tesla ook innovaties op het gebied van energieopslag en zonne-energie geïntroduceerd, zoals de Powerwall en de Solar Roof.

Elektrisch leasen bij Gijba > 

Voordelen lease

Met leasecontracten kunnen klanten genieten van lagere maandelijkse betalingen in vergelijking met het kopen van een voertuig, waardoor Tesla's technologie voor een breder publiek beschikbaar wordt. Bovendien profiteren leaserijders van belastingvoordelen en lagere onderhoudskosten, aangezien elektrische voertuigen minder bewegende delen hebben dan traditionele benzine- of dieselauto's. Dit draagt bij aan de totale kostenbesparing en maakt elektrisch rijden een aantrekkelijke optie voor zowel individuen als bedrijven.

Lees alle voordelen van Financial Lease > 

Cijfers en marktprestaties

Tesla heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt sinds de introductie van zijn eerste voertuig, met een toenemend marktaandeel en een groeiende klantenbasis over de hele wereld. In 2020 rapporteerde Tesla een recordaantal voertuigleveringen, ondanks de uitdagingen veroorzaakt door corona. Het bedrijf blijft investeren in uitbreiding van productiecapaciteit en innovatie, met plannen om nieuwe fabrieken te bouwen en nieuwe modellen te introduceren. 

Tesla blijft niet alleen een pionier op het gebied van elektrisch rijden, maar heeft ook een blijvende impact op de automotive-industrie en de bredere samenleving. Met zijn voortdurende focus op innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid zal Tesla naar verwachting blijven groeien en de manier waarop we denken over mobiliteit blijven transformeren.

Tesla lease bij Gijba 

Bij Gijba Autolease streven we ernaar om maatwerk financiële oplossingen te bieden, zowel voor ZZP'ers en MKB-ondernemers als particulieren die interesse hebben in een nieuwe of gebruikte Tesla lease. Of u nu een zelfstandige, een klein bedrijf of een middelgroot bedrijf bent op zoek naar zakelijke financial lease, of als particulier een financieringsplan nodig heeft voor uw volgende elektrische voertuig, wij hebben de passende opties voor u beschikbaar. Lees onze volledige werkwijze

Offerte aanvragen
  • In de spotlights: Tesla
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?