Top 10 autos 2023

Lijstjes. Een populair tijdverdrijf aan het einde van het jaar én aan het begin van het nieuwe jaar. Wij zijn er ook gek op. We hebben de populairste financial lease auto’s van 2023 voor u op een rijtje gezet, een top 10 van de meest geleasete auto’s van afgelopen jaar.

Wat we opmaken uit dit overzicht? Ondernemers kiezen vooral Duitse merken. En natuurlijk domineren Volkswagen en Mercedes-Benz de lijst.

De populairste leaseauto’s 2023

1. Volkswagen Golf

Logisch dat deze ruime en betrouwbare leaseauto vaak gekozen wordt als zakelijke auto voor ondernemers. Zuinig, representatief en veelzijdig. Dit maakt de Volkswagen Golf perfect als leaseauto.

2. Volkswagen Polo

Als het compactere broertje van de Volkswagen Golf, volgt de Volkswagen Polo hem altijd in deze volgorde. Net zo betrouwbaar en geliefd, alleen net wat kleiner. Ideaal als u veel onderweg bent. Bovendien rijdt u zeer voordelig in een Volkswagen Polo.

3. Mercedes Benz A-klasse

Een favoriet bij veel ondernemers: de Mercedes A-klasse, dus een eervolle derde plaats in de top 10 van 2023. Een stijlvolle, krachtige leaseauto. Precies zo’n auto waar u zeker goed mee voor de dag komt. Wilt u een Mercedes-Benz A-klasse leasen? Morgen kan deze al van u zijn.

4. Ford Transit Custom

Een meervoudig bekroonde bedrijfswagen: de Ford Transit Custom lease. Verkrijgbaar in verschillende lengtes, dakhoogtes en aandrijflijnen. Een veelzijdige en representatieve bus voor iedere klus.

5. Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy draagt het DNA van een Volkswagen. Dit zorgt ervoor dat de Volkswagen Caddy een goede wegligging heeft en meer dan genoeg power. Zakelijk een Volkswagen Caddy leasen kan al vanaf een laag bedrag per maand.

6. Opel Vivaro

Op zoek naar een middelgrote bedrijfswagen, zowel in de cabine als in de laadruimte? Dan is dit dé ideale bestelbus voor jou. Ziet u uzelf al in deze Opel Vivaro rondrijden?

7. Audi A3

De chique Audi A3 maakt vooral indruk met zijn kracht en snelheid. De Audi A3 is een comfortabele auto die elke rit tot een feest maakt. De Audi komt met zijn dynamische onderstel, de goede besturing en de veilige rijeigenschappen al met al over als een uitgebalanceerde auto.

8. Volkswagen Transporter

Een klassieker voor ondernemers. De iconische Volkswagen Transporter. Een bedrijfsauto waar u blind op kunt vertrouwen. Komt u binnenkort met uw veelzijdige Volkswagen Transporter bij uw klus aan?

9. Mercedes-Benz C-klasse

Een nieuwkomer in de lijst, maar geen verrassing. De Mercedes-Benz C-klasse is tijdloos en elegant. Wilt u ondernemen als een baas? Kiest u dan voor de Mercedes-Benz C-klasse.

10. Mercedes Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is een veelzijdige, luxe bedrijfswagen waar u alles in kunt vervoeren. Bedrijfsmiddelen of juist personen. Lease deze zakelijke favoriet voor een verrassend laag bedrag per maand.

Liever duurzaam leasen?

Dat begrijpen wij. Nu profiteert u nog van lage bijtelling, extra belastingvoordelen en betaalt u geen bpm op uw bestelwagen. Dus wat doet u? Wacht u af of kiest u dit jaar nog voor de extra voordelen van elektrisch rijden? Neem voor advies contact met de specialisten van Gijba Autolease Lingewaard BV. Ze staan u graag te woord.

Offerte aanvragen
  • Top 10 autos 2023
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?