Zonnepanelen financial lease

Bent u als ondernemer van plan om zonnepanelen te laten plaatsen, maar wilt u geen grote investering doen? Lease uw zonnepanelen bij GIJBA. Het grooste voordeel: u draagt bij aan een groenere wereld en het op lange termijn interessant voor uw portemonnee. Dat is pas een win-win situatie!

Benieuwd naar alle voordelen van zonnepanelen leasen? Neem gerust contact op met ons of lees verder.

Zonnepanelen leasen: dit zijn de voordelen

Bij het zakelijk financieren van zonnepanelen profiteert u van verschillende voordelen. Het grootste voordeel vertelde wij u al in de inleiding. U draagt bij aan betere wereld én het is goed voor uw portemonnee. Bovendien is het leasen van zonnepanelen erg toegankelijk. U hoeft niet in één klap een invesering te doen om te kunnen profiteren van de zonne-energie. Daarnaast komt u bij het leasen van zonnepanelen niet voor onverwachte kosten te staan. 

Kies voor zakelijk financieren van zonnepanelen

Wanneer u kiest voor financial lease kiest u ervoor om uw zonnepanelen zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat, Gijba Autolease Lingewaard B.V. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de zonnepanelen. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om te investeren in zonne energie zonder liquiditeitsverlies. Zonnepanelen leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zonnepanelen komt kijken terug te vorderen. En nog een tip: vele gemeentes in Nederland hebben subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen.

Offerte aanvragen
  • Zonnepanelen financial lease
« Terug naar overzicht
09 March 2023

Pick-up leasen

Overweegt u om een handige pick-up te leasen? Steeds vaker kiezen ondernemers voor een blitse pick-up. Samen met de financial lease oplossingen van Gijba Autolease Lingewaard B.V. zijn deze ook nog eens prima betaalbaar.

29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.