Zonnepanelen financial lease

Bent u als ondernemer van plan om zonnepanelen te laten plaatsen, maar wilt u geen grote investering doen? Lease uw zonnepanelen bij GIJBA. Het grooste voordeel: u draagt bij aan een groenere wereld en het op lange termijn interessant voor uw portemonnee. Dat is pas een win-win situatie!

Benieuwd naar alle voordelen van zonnepanelen leasen? Neem gerust contact op met ons of lees verder.

Zonnepanelen leasen: dit zijn de voordelen

Bij het zakelijk financieren van zonnepanelen profiteert u van verschillende voordelen. Het grootste voordeel vertelde wij u al in de inleiding. U draagt bij aan betere wereld én het is goed voor uw portemonnee. Bovendien is het leasen van zonnepanelen erg toegankelijk. U hoeft niet in één klap een invesering te doen om te kunnen profiteren van de zonne-energie. Daarnaast komt u bij het leasen van zonnepanelen niet voor onverwachte kosten te staan. 

Kies voor zakelijk financieren van zonnepanelen

Wanneer u kiest voor financial lease kiest u ervoor om uw zonnepanelen zakelijk te laten financieren door een leasemaatschappij. In dit geval zijn wij dat, Gijba Autolease Lingewaard B.V. In ruil voor een vast maandelijks bedrag wordt u direct eigenaar van de zonnepanelen. Deze zakelijke financiering biedt u als ondernemer de kans om te investeren in zonne energie zonder liquiditeitsverlies. Zonnepanelen leasen brengt vele (fiscale) voordelen met zich mee zoals investeringsaftrek en renteaftrek. Bovendien is het mogelijk om de btw die bij de financiering van de zonnepanelen komt kijken terug te vorderen. En nog een tip: vele gemeentes in Nederland hebben subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen.

Offerte aanvragen
  • Zonnepanelen financial lease
« Terug naar overzicht
09 September 2021

Zonnepanelen financial lease

Wilt u geen grote investering doen? Kies er dan voor om uw zonnepanelen te leasen bij GIJBA middels financial lease.

18 August 2021

Gebruikte auto zakelijk leasen

Wanneer u kiest om een gebruikte auto te leasen (financial lease), financieren wij de auto in ruil voor een vast maandelijks bedrag. Op deze manier kunt u als ondernemer doorgroeien.

22 July 2021

Zakelijke autoleasemarkt laat weer groei zien

Sinds vorig jaar volgde de markt voor zakelijke leaseauto’s een dalende lijn. Die trend werd in het tweede kwartaal van dit jaar een halt toegeroepen, meldt VNA.