Bestelauto van het jaar 2023

De 100 procent elektrische Renault Kangoo E-Tech electric is door de jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2023. De jaarlijkse Bestelauto van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Automotive Management.

Renault Kangoo E-tech

De Renault wint ten opzichte van zijn concurrenten op het gebied van innovatie en functionaliteit. De auto heeft een range van ruim 300 kilometer per ladbeurt en een trekgewicht van 1500 kilogram. De batterij van de Renault Kangoo E-tech is onderin de auto gemonteerd. Met de keuze voor een L1 heeft u een laadinhoud van 3,9 m3 met een laadvermogen van 500 kg tot uw beschikking. Bij een verlengde L2 is dit zelfs 4,9 m3 met 700 kg laadvermogen. In- en uitladen gaat eenvoudig dankzij de ‘Open Sesame by Renault’ waarmee de auto zijdelings geopend kan worden. 

Milieuzones

De verwachting is dat het Nederlandse bestelwagenpark naar verwachting de komende jaren gaat elektrificeren. Steeds meer steden voeren milieuzones in en er liggen plannen bij gemeenten voor een zero-emission beleid. Vanaf 2025 wil het kabinet ondernemers en bedrijven zelfs verplichten om elektrisch zakelijk te leasen. Er zijn momenteel grote bedrijven die zich richten op het uitbreiden van het laadnet in Nederland.

Wilt u advies over het verduurzamen van uw wagenpark? Neem hier contact op met onze leasespecialisten of vraag direct een offerte aan. Samen krijgen we de boel aan het rollen. 

  • Bestelauto van het jaar 2023
« Terug naar overzicht
17 May 2024

Regeneratief rijden

Regeneratief rijden is een slimme technologie die energie terugwint wanneer je vertraagt of remt in een auto.

17 May 2024

Bijtellingsvrij rijden

Bijtellingsvrij rijden biedt de mogelijkheid om kosten te verlagen en uw rijervaring te verbeteren

17 May 2024

5 tips om te besparen op brandstof

Gelukkig zijn er verschillende manieren om slim om te gaan met uw brandstofverbruik en zo geld te besparen. 

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?