Bestelauto van het jaar 2023

De 100 procent elektrische Renault Kangoo E-Tech electric is door de jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot Bestelauto van het Jaar 2023. De jaarlijkse Bestelauto van het Jaar-verkiezing is een initiatief van Automotive Management.

Renault Kangoo E-tech

De Renault wint ten opzichte van zijn concurrenten op het gebied van innovatie en functionaliteit. De auto heeft een range van ruim 300 kilometer per ladbeurt en een trekgewicht van 1500 kilogram. De batterij van de Renault Kangoo E-tech is onderin de auto gemonteerd. Met de keuze voor een L1 heeft u een laadinhoud van 3,9 m3 met een laadvermogen van 500 kg tot uw beschikking. Bij een verlengde L2 is dit zelfs 4,9 m3 met 700 kg laadvermogen. In- en uitladen gaat eenvoudig dankzij de ‘Open Sesame by Renault’ waarmee de auto zijdelings geopend kan worden. 

Milieuzones

De verwachting is dat het Nederlandse bestelwagenpark naar verwachting de komende jaren gaat elektrificeren. Steeds meer steden voeren milieuzones in en er liggen plannen bij gemeenten voor een zero-emission beleid. Vanaf 2025 wil het kabinet ondernemers en bedrijven zelfs verplichten om elektrisch zakelijk te leasen. Er zijn momenteel grote bedrijven die zich richten op het uitbreiden van het laadnet in Nederland.

Wilt u advies over het verduurzamen van uw wagenpark? Neem hier contact op met onze leasespecialisten of vraag direct een offerte aan. Samen krijgen we de boel aan het rollen. 

  • Bestelauto van het jaar 2023
« Terug naar overzicht
29 November 2022

Duidelijkheid over financial lease

Er zijn veel verschillende leasevormen. In deze publicatie geven wij u inzicht in de mogelijkheden.

29 November 2022

Bestelauto van het jaar 2023

De Renault Kangoo E-Tech van de Ford E-Transit en Mercedes eVito en is uitgeroepen tot bestelauto van het jaar 2023.

29 November 2022

Tips van Gijba voor de wintercontrole

Het is lang mooi weer gebleven in Nederland maar het is nu toch bijna echt winter. Zorg dat uw auto klaar winterproof is en bekijk onze tips.