Op wintersport met uw lease auto

Het is weer de tijd voor winterse avonturen. Gaat u dit jaar op wintersport met uw lease auto? Dan bent u in gezelschap van velen. Als het winterseizoen start, reizen we namelijk massaal af naar de Alpen. Door uw reis goed te plannen kunt u optimaal genieten van uw wintersportvakantie. Met onze tips helpen we u veilig op weg.

Een goed begin is… Inderdaad. Een succesvolle reis begint met een goede voorbereiding. Zorg dat u alle benodigde documenten bij u hebt. En check of uw reisverzekering ook de kosten in het buitenland dekt.

Winterbanden verplicht

Als u met de auto naar het zuiden gaat om te skiën zijn winterbanden verplicht. Wel zo veilig voor de optimale grip op besneeuwde en ijzige wegen. Bij het leasen van een auto kunt u winterbanden meefinancieren, dan hebt u daar geen omkijken meer naar. Denkt u ook aan uw sneeuwkettingen.

Handige accessoires

Altijd handig: een ruitenkrabber en slotontdooier. Verder zijn een gevarendriehoek en een veiligheidsvestje per inzittende verplicht in sommige landen. Geen zin om vaak te stoppen onderweg? Schaf dan van tevoren een vignet aan. In Zwitserland en Oostenrijk zijn deze verplicht. En ook niet geheel onbelangrijk: tank op tijd. In het buitenland liggen tankstations vaak verder van elkaar af dan in Nederland. Houdt u daar rekening mee. Slim is om bij op zijn laatst een driekwart lege tank naar een tankstation uit te kijken.

Zonder gedoe op pad

Over de grens hebt u ook plezier van uw financial leaseauto. Zo hoeft u geen buitenlandverklaring aan te vragen en kunt u onbeperkt kilometers rijden. U bepaalt net als op de zaak alles zelf. Het zakelijk leasen van een auto geeft u ook in het buitenland het gemak en de flexibiliteit. Bereid u goed voor en ga veilig op weg. Dan geniet u van een zorgeloos winteravontuur.

Tips van Gijba voor de wintercontrole >
Wat is de beste tijd om winterbanden te wisselen? >

Offerte aanvragen
  • Op wintersport met uw lease auto
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?