Top 5 nieuwe bedrijfswagens

Veel grote autofabrikanten zijn zeer actief in hun ontwikkelingsstrategie voor nieuwe auto’s. Naast het ontwikkelen van nieuwe personen auto's lanceren deze fabrikanten ook nieuwe interessante (elektrische) bedrijfswagens met interessante opties en uitstekende specificaties.

Wilt u weten welke bedrijfsbussen interessant zijn voor zakelijke (financial) lease? Vergelijk de nieuw geintroduceerde bedrijfswagens van 2024.

 1.       Mercedes eCitan

Wist u dat de Mercedes eCitan uitgeroepen is tot bestelauto van het jaar 2024? Niet gek, want de eCitan heeft een fijne actieradius en goede specificaties. Zo heeft de eCitan een actieradius tot 284 kilometer en laadt u deze elektrische bedrijfswagen binnen 38 minuten op tot een 80% volle batterij. Daarnaast kan de Mercedes eCitan tot 1.450 kilo trekken. Geen zorgen: met deze elektrisch aangedreven Mercedes mag u gewoon alle milieuzones in. De ideale bus voor de stad en alle lokale ritjes.

 2.       Maxus eDeliver7

De Maxus eDeliver7 is geen standaard elektrische bedrijfswagen. Deze bedrijfswagen gaat verder. Zo is de Maxus eDeliver7 leverbaar in twee lengtes en hoogtes. Daarmee is het maximale laadvolume van de Maxus eDeliver7 8,7 m3. De ideale bedrijfswagen voor bedrijven die veel spullen moeten meenemen naar hun volgende klus. Met de 205 pk krachtige motor, 330 nm koppel en 88 kWh accupakket levert de Maxus eDeliver7 een actieradius tot 365 kilometer.

 3.       Volkswagen ID.Buzz Cargo

Met een WLTP-actieradius tot 424 kilometer. Zoals Volkswagen zelf zegt, is de Volkswagen ID.Buzz Cargo de blikvanger voor uw bedrijf. Die snappen wij wel. Deze bus is nét even anders. Het retro design doet u misschien denken aan de klassieker van vroeger. Misschien nog wel het meest opvallende: de actieradius van deze nieuwe elektrische bedrijfswagen van 2024 is ontzettend goed in vergelijking met andere bussen. De Volkswagen ID.Buzz Cargo heeft namelijk een WLTP-actieradius tot 424 kilometer. Én laadt supersnel op binnen 30 minuten tot een 80% volle batterij. Al deze specificaties en met een laadvolume van 3,9 m3 kunt u best stellen dat de Volkswagen ID.Buzz Cargo een interessante nieuwe bedrijfswagen is. Mee eens?

 4.       Renault Master

Krachtig, groot en betaalbaar: dat is de Renault Master. Deze bedrijfswagen krijgt een nieuw jasje en ook zijn hier en daar de specificaties verbeterd. Zo heeft de nieuwe Renault Master een vernieuwd dashboard, een uitgebreidere uitrusting en allerlei slimme rijhulpsystemen. Veilig van A naar B? Met onder meer Blind Spot Warning en Lane Departure Warning zit dat wel goed! Ook kiest u nu als klant uit meerdere soorten motoren voor meer rijplezier, betere prestaties én de belangrijkste: brandstofbesparing. Grootste pluspunt van deze bedrijfswagen? De Renault Master is al vanaf € 51.000,- verkrijgbaar.

5.       Mercedes eSprinter

Dit is een elektrische bedrijfswagen met een trekgewicht tot 2.000 kilo. Bent u op zoek naar een krachtige bedrijfswagen die in een nieuw jasje wordt gestoken? Denk dan aan de Mercedes eSprinter. De populaire Sprinter wordt in 2024 gelanceerd met een 100% elektrische aandrijving. Daarmee komt u zonder problemen alle milieuzones in Nederland binnen. Handig als u bijvoorbeeld veel in steden moet zijn. De Mercedes eSprinter heeft een trekgewicht tot 2.000 kilo, 14 m3 laadvolume en een WLTP-actieradius tot 500 kilometer in de stad. Niet slecht, toch?

Andere publicaties lezen:
Bedrijfswagen leasen met BKR >
Als starter een auto leasen > 
Nieuw of gebruikt leasen? >
Auto leasen als ondernemer >

Offerte aanvragen
  • Top 5 nieuwe bedrijfswagens
« Terug naar overzicht
18 June 2024

Wat is een zero emissie zone

Deze zones, waar alleen voertuigen zonder uitstoot zijn toegestaan, worden steeds gebruikelijker.

18 June 2024

Belastingvoordeel voor elektrische auto

Voor bedrijven betekent de verlenging van het belastingvoordeel een voortzetting van de lagere operationele kosten. 

14 June 2024

Diesel bussen populair

Dieselbussen worden populairder door aankomende elektrificatie van binnensteden.

WhatsApp
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?